boekpresentatie

 

Op 15 november is het dan eindelijk zo ver. De presentatie van het boek Ma Petite dat in twee jaar tijd tot stand is gekomen. Bij zo'n gelegenheid hoort natuurlijk een passende locatie. De Metaal Kathedraal, het culturele mekka van de Meern in Utrecht, voldoet aan alle voorwaarden hiervoor. Zo moet het groot genoeg zijn om elf Eenden naar binnen te rijden waar de presentatie gaat plaatsvinden. En het moet een industrieel karakter hebben. Uiteraard mag de Franse wijn hierbij niet ontbreken om te toasten op het feit dat mijn boek er is. Eerst is er voor een geselecteerd gezelschap de officiële presentatie en daarna kan iedereen langskomen om de elf Eendjes en Ma Petite te bekijken in de Buyck tussen 15.00 en 17.00! Uiteraard kan Ma Petite dan ook gekocht worden tegen een speciale prijs tijdens deze presentatie. Hoe spannend is deze periode geweest. Het concept en opzetten van het boek, het afnemen van de interviews, het bestellen van de flyers, het aanleveren van Ma Petite aan de drukker, het wachten op de pallet met de 1000 boeken en dadelijk de verkoop van het boek. Stuk voor stuk mijlpalen. Wat was het bijzonder leuk om dit boek te maken, de interviews af te nemen in woord en beeld met al die leuke interessante Eendenbezitters en het hele land daarvoor door te reizen. Het concept wat ooit begon met: Ik ga iets doen met de 2CV maar weet nog niet precies wat, tot wat het uiteindelijk is geworden: een 240 pagina's tellend boek, full colour, hard cover, vol met verhalen en fotografie, eigen creatieve beelden, grafische grapjes en illustraties; een groot bijzonder avontuur!

kijk op www.metaalkathedraal.wordpress.com: de locatie van de boekpresentatie

Mijn eerste probeersels in een dummy van 2 x 2 cm!

Mijn eerste probeersels in een dummy van 2 x 2 cm!