Ma Petit's crew tag

 

Aangezien ik ook als purser bij KLM werk ben ik veel in het buitenland en staat Ma Petite meanwhile op de speciale parkeerplaats voor vliegend personeel op Schiphol geduldig te wachten totdat ik weer terugkom van een reis.

Ik heb Ma Petite een eigenzinnige tag gegeven die haar prima past zowel op de parkeerplaats op Schiphol als daarbuiten. Ma Petite met een klein blauw detail. Ze is er trots op ;-).

IMG_9781.JPG
 

Het VOORJAAR en VERGUNNINGgedoe

 

Hoe fijn is het dat het voorjaar er weer aan komt. Alle Eendjes kwaken weer naar hartelust. Ma Petite is het hele jaar trouw aan mij. Dit jaar moet zij een nieuwe motor waarschijnlijk. Gelukkig is de ontheffing op Rotterdam en Utrecht ook historie en kan ik ook daar weer met Ma Petite gewoon rijden. Het feit is wel daar dat ik voor mijn kenteken van Ma Petite een vergunning in Amsterdam heb aan de gracht waar ik woon maar dat Amsterdam ook weer een nieuwe policy heeft ingezet......grrrrrr, waarom worden de mooie oldtimertjes die er nog zijn niet gekoesterd door de overheid. Wij oldtimers onderhouden onze auto's juist heel erg goed. Wat dacht je van al die brommers en scooters...die mogen wel gewoon doorscheuren. Dus mocht ik ooit een ander Eendje moeten kopen dat zal ik mijn kenteken mee moeten verhuizen naar de nieuwe Eend, anders krijg ik gewoon geen vergunning meer voor de deur. Maar niet getreurd...joie de vivre!