BESTELFORMULIER:

1: VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN. BIJ VERZENDEN ZIET U GELIJK EEN BEVESTIGING VAN DE VERSTUURDE E-MAIL VOOR UW EIGEN CONTROLE.

2: U ONTVANGT HIERNA ZO SNEL MOGELIJK, MAAR IN IEDER GEVAL BINNEN ENKELE DAGEN, EEN ORDERBEVESTIGINGS E-MAIL. DEZE ORDERBEVESTIGINGS E-MAIL LAAT DE TOTAALKOSTEN (INCLUSIEF DE VERZENDKOSTEN), HET BESTELNUMMER EN HET REKENINGNUMMER ZIEN.

3: MAAK NA ONTVANGST VAN DE ORDERBEVESTIGINGS E-MAIL HET TOTAAL BEDRAG (INCL. VERZENDKOSTEN) OVER OP REKENINGNUMMER:                              NL21 INGB 0006791873 t.a.v. GRAFISCH ONTWERPBURO PURE ELEMENTS in AMSTERDAM. ONDER VERMELDING VAN: MA PETITE EN HET BESTELNUMMER.

4: NA ONTVANGST VAN DE BETALING WORDT DE BESTELLING ZO SNEL MOGELIJK TOEGESTUURD, MET GRATIS BOEKENLEGGER!

(bij bestelling van 1 boek bedragen de standaard verzendkosten €4,25, bij 2 of meer boeken is dit €6,95 per bestelling.Voor groter oplage €13,25.

VOOR HET KOPEN VAN MA PETITE ALS U IN BELGIË WOONT: contact Erik Tonen Books, Antiquariaat & Boekhandel, Kloosterstraat 48, B-2000 Antwerpen www.erik-tonen-books.com

naam *
naam
vul straat en huisnummer in (inclusief toevoeging)
de prijs per boek is €24,95 (exclusief portokosten)
LET OP! dit is geen machtiging maar het rekeningnummer wordt alleen gevraagd om de betaling te kunnen terugvinden op het bankafschrift)
akkoord *
Mocht u bijvoorbeeld een gesigneerd exemplaar willen of dat ik er iets voor u in schrijf, laat het mij weten. Mocht u Ma Petite op een ander adres willen laten bezorgen, maakt u dat dan kenbaar in dit opmerkingen-vak met de betreffende naam en het volledige adres. Dan zorg ik dat Ma Petite op het gewenste adres wordt bezorgd.